Tag dit AMU-forløb online

I samarbejde med Sundhelbred, som er eksperter inden for organisatorisk adfærd og strategisk sundhed, tilbyder vi online AMU-forløb. Sundhelbred har sammensat online AMU-forløb af en varighed fra 1 til 5 dage.

 

Medarbejderne bliver kompetenceudviklet

Sundhelbred underviser medarbejderene online og sørger for at de får adgang til materialet. Og godkendt uddannelsesinstitution sørger for det adminstrative.

Sikkert nemt og ligetil

Sundhelbred sørger for at indholdet formidles på en interessant og spændende måde. Materialet er nemt tilgængeligt, og der er løbende mulighed for at stille spørgsmål og få vejledning under hele AMU-modulet. Vi har fokus på nærvær og den enkelte medarbejder gennem hele forløbet.

Få mere ud af tiden

I en tid hvor der er et stort behov for fleksibilitet og forandringsparathed, er vi klar til at gøre vores del. Vi har fokus på, at jeres medarbejdere får et meningsfuldt arbejdsliv med mulighed for kompetenceudvikling.

AMU-uddannelsesbevis

Uddannelsesinstitutionen udsteder et AMU-bevis til deltagere, der har nået det fastsatte AMU-mål. Der er mulighed for at få kompenseret for lønudgifter til medarbejdere under forløb gennem VEU-godtgørelse og fondsmidler.