Holdstart:

21/08 2023

Varighed:

6 dage

Pris:

804,00 - 4.415,00 DKK

6 Dages kursus for ufaglært serveringspersonale/frontmedarbejdere i Café- og Restaurationsbranchen

Har du har medarbejdere i din virksomhed, som har brug for at få en grundlæggende viden om drikkevarer og mersalg, så har du muligheden for at sende dine medarbejdere til Kold College på et specialtilrettelagt forløb, som er målrettet ufaglærte cafémedarbejdere.

Dine medarbejdere bliver i stand til at gæsteforklare og anbefale øl, vine samt andre drikkevare ud fra jeres menukort. Desuden vil der være fokus på mersalg og den gode gæsteoplevelse. Medarbejderne vil derudover også få en introduktion til forskellige cocktails og gode arbejdsgange under service.

Kurset forløber i en dag om ugen i 6 uger som et AMU-kursus og er tilskudsberettiget, medarbejderen modtager et kursusbevis efter en lille prøve.

Servering af øl:

Deltageren kan servere øl samt gæstebetjene om de mest forekommende ølsorter. Deltageren kan mikse og servere de mest almindelige drinks og cocktails samt forestå tilhørende bararbejde. Deltageren kan servere hedvine og aperitifvine samt alkoholfrie drikke korrekt.

Faget afsluttes med en prøve.

Servering af vin:

Deltageren kan åbne og servere vine korrekt. Deltageren kan gæstebetjene om valg af vine til bestemte retter samt om vinens sensoriske karakteristika. Deltageren kan gæsteforklare om vinens fremstilling og historie sammenholdt med vinetiketter samt vinlove.

Faget afsluttes med en prøve.

Salg og service i gæstebetjening:

Deltageren kan med afsæt i virksomhedens kultur- og værdisæt anvende anerkendende kommunikation til at fremme salg og service i gæstebetjeningen. Deltageren kan anvende forskellige salgs- og servicemetoder i gæstebetjeningen, der fremmer opbygningen af virksomhedens gæsterelationer. Deltageren kan anvende de nødvendige bestemmelser i købeloven i relation til forbrugerkøb. Deltageren kan medvirke ved simpel markedsføring af virksomheden.

Faget afsluttes med en prøve.

 

 

Pris

Pris: 804,00 - 4.415,00 DKK

Varighed

6 dage

Kurset afvikles på følgende datoer: 21. august, 28. august, 4. september, 11. september, 18. september og 25. september 2023.