Holdstart:

22/02 2022

Varighed:

4 timer

Pris:

695,00 DKK

Sushi kursus 22/2-2022

Er du vild med sushi, så kom og prøv et sushi kursus på Kold, hvor vi har en af Danmarks dygtigste sushikokke til at undervise. Vi har nemlig indgået et samarbejde med bar’sushi, så vi kan garantere et højt niveau med god mad og hygge i centrum. Du lærer at lave sushi fra bunden på et niveau, hvor alle kan være med.

Beskrivelse

Få en lækker og lærerig oplevelse

Det er sjovt at lave sushi – endnu sjovere i hyggeligt selskab! Det er det perfekte event for jer, der søger lidt ekstra hygge med venner eller kollegaer.

På dette sushikursus er god mad og hygge i centrum. Det egner sig især godt til teambuilding og andre sociale arrangementer eller til dig, der gerne vil blive god til at kreere dig egen sushi fremover. Det tager typisk 8-10 år at blive uddannet som sushikok i Japan, så vi når ikke hele pensummet igennem. Men vi garanterer, at du får et godt indblik i sushiverdenen, når du deltager i et sushikursus på Kold sammen med bar’sushi. Deltag i kurset og bliv sushikok for en dag.

Program:

  • Introduktion og lidt baggrund om sushi
  • Gennemgang af redskaber og ingredienser
  • Lær at sammensætte, skære og rulle
  • Anretning og pynt af din egen hjemmelavede sushi
  • Spisning og hygge

Efter sushikurset vil det være muligt, at nyde din egen hjemmelavede sushi. Du kan naturligvis også tage det med hjem og vise venner og familie, hvad du har kreeret på kurset.

Pris

Pris: 695,00 DKK

Pris: 695,00 kr. pr. deltager

Varighed

4 timer

Kl. 17-21

Andre kurser

Vi udbyder sushikurset fire gange i alt. Se og tilmeld dig andre datoer herunder