Hvordan foregår ind- og udtjekning?

Her kan du blive opdateret på, hvordan ind- og udtjekning foregår på Kold Kollegiet. Vi har bestemte tidspunkter, hvor vi har personale til at håndtere ind- og udtjekninger. Her kan du også læse om muligheden for at betale for slutrengøring, så du ikke selv skal klare den del, inden du forlader kollegiet.

tjekj ind

Indtjekning

Ved skoleopstart kan du tjekke ind på kollegiet alle hverdage mellem kl. 08:00 – 10:00.

Såfremt din første skoledag er en mandag, kan du også vælge at tjekke ind søndagen før mellem kl. 19:00 – 21:00.

Husk gerne at skrive en mail til os, hvis du foretrækker at din indtjekning finder sted en søndag. På den måde er vi bedst forberedt til at tage imod dig.

Har du behov for at tjekke ind på et helt tredje tidspunkt, skal dette aftales med kollegiets personale i god tid gennem henvendelse til kollegiemailen.

tjekj ud

Udtjekning

På din afrejsedag vil vi bede dig tjekke ud inden undervisnings-/kursusstart i tidsrummet mellem kl. 07:00 – 08:00.

I tilfælde af større holdudtjekninger vil et mere præciseret tidspunkt for udtjekning blive offentliggjort i kollegiets officielle Facebook-gruppe forinden.

Det er vigtigt, at du står klar til udtjekning på det fremhævede tidspunkt. Dette inkluderer nedpakningen af dine ting og et renliggjort værelse.

Slutrengøring er nødvendig uafhængigt af antallet af dagene for ens ophold. Forbliver ens værelseskammerat boende, forventes det stadig, at den benyttede værelseshalvdel (sengeplads, skrivebordsstation og skabsplads) rengøres.

Betalt slutrengøring

Der er mulighed for at betale sig fra slutrengøring til en pris af 150 kr. (enkeltværelse) og 200 kr. (dobbeltværelse).

Ønsker du at betale for slutrengøring, skal dette ske senest to dage inden din afrejsedag.

Ved betalt slutrengøring skal du stadig have forladt værelset inden kl. 08:00 på din afrejsedag. Din nøgle afleveres ved receptionen i kassen markeret med ’nøgle-aflevering’.