Oplev vores 6 uddannelser

Kold er en levende skole, hvor du kommer helt tæt på naturen, dyrene og planterne. Vælg en af vores 6 spændende uddannelser, og nyd godt af vores helt unikke faciliteter.

Vi har stalde, gartnerier, ridebane, marker, anlægshal, minizoo med eksotiske dyr og meget mere. Der er rig mulighed for at lære både teorien og det praktiske, så du får en viden, der kan bruges i virke­ligheden.

Tilmeld dig en uddannelse

Jordbrug & Natur på Kold

På Kold Jordbrug & Natur kan du vælge mellem 6 uddannelser inden for naturen. Skolen byder på fede omgivelser og faciliteter, så du får de bedste forudsætninger for en god uddannelse og høj faglighed.

Vores store område byder både på:

  • Gartnerier
  • Anlægshal
  • Udendørsarealer til både gartner og anlæg
  • Marker til høst og dyr
  • Ridebaner
  • Stalde fyldt med stalddyr
  • Lækre teorilokaler
  • Maskinhuse fyldt med fede maskiner

Og meget mere.

Mød eleverne

Vivi, 22 år
Emil, 31 år
Anna, 19 år

Jeg har valgt at blive landmand. Når jeg er færdiguddannet, så vil jeg rigtig gerne arbejde med dyr. Jeg vil have fokus på, at dyrere skal have det godt. Og jeg vil rigtig gerne ændre den opfattelse, at alle dyr har det dårligt, fordi de er i en produktion.

Vivi Kleis Andersen

Landmandselev

Jeg har valgt at blive anlægsgartner, da jeg elsker at arbejde udenfor og bruge min krop. Og så kan jeg rigtig godt lide udfordringen med at lægge fliser og den slags. Der er en del matematik i at få det hele til at passe sammen, og det kræver, at man tænker kreativt, da der jo er flere måder, fliser kan ligge på.

Emil Larsen

Anlægsgartnerelev

Jeg har valgt at blive gartner, da jeg synes, det er enormt spændende, hvad blomster gør for rum og mennesker. Personligt synes jeg, at det er ret terapeutisk at gå og arbejde i alt det grønne. Så det vil jeg gerne give videre til andre. Min drøm er, at jeg måske engang kan åbne en kombineret café og blomsterbutik.

Anna Ellegaard Skytte

Gartnerelev

student-01162_511x339_acf_cropped

Gode fremtidsmuligheder med EUX

Med en EUX tager du erhvervsuddannelse og krydrer den med gymnasiale fag.

Det betyder, at du både bliver faglært med svendebrev i hånden og student.

Du bliver student på lige fod med andre, så hvis du ønsker det, kan du derfor efteruddanne dig på de danske universiteter.

Front

Kold Kollegiet

På kollegiet giver vi dig rammerne for både at kunne være og lære. Du bor lige ved siden af skolen, kun fire kilometer fra Odense centrum.

Vi vil gerne have dig til at føle dig hjemme og godt til rette. Derfor sørger vi for, at kollegiet altid er hyggeligt, fyldt med god stemning og masser af fritidsmuligheder.

Om Kold

På Kold dyrker 145 kollegaer og ca. 900 årselever hver dag muligheden for at få det bedste ud af dém, de er. Vi udbyder i alt 12 erhvervsuddannelser og næsten alle som EUX med adgangsret til videregående uddannelser. Derudover har vi fem studieretninger på Kold Tekniske Gymnasium – HTX, samt vores 10. klasse med fokus på klima.

Læs mere om Kold

Følg med på sociale medier