En sanselig skole

Vælg en af vores 7 spændende uddannelser, hvor du arbejder mad, nydelse og oplevelser. Du har teoretiske timer i klassen, men meget af din undervisning kommer til at foregå i vores lækre køkkener, bagerier, restauranter, mejeriet og vores chokoladeværksted. Her lærer du at bruge dine sanser, når du skal smage, mærke og dufte dig til det perfekte resultat.

Læs mere om hvor og hvordan du tilmelder dig en erhvervsuddannelse her.

Mød eleverne

Kokkeeleven
Bagereleven
Tjenereleven

Jeg elsker maden, stemningen og hele sammenspillet med kollegaerne i køkkenet. Når service bare kører derudad, så føles det bare rigtig fedt! Det jeg nok bedst kan lide er at anrette og få lov til at arbejde finesserne på tallerkenen.

Sanni Seide

Kokkeelev

Jeg har valgt at blive bager, da jeg rigtig godt kan lide at lave kager. Og særligt hvis man får lov at arbejde med præcision og pynte pænt, så folk bliver ekstra glade. Det er jo ofte noget særligt, når folk skal have kage. Man forbinder det med noget rart, hvor man er sammen med mennesker og nyder kagen.

Linette H. Uhrskov

Bagerelev

Som tjener kan jeg rigtig godt lide at arbejde med drikkevarer som øl og vin. Man kan løfte måltidet til et helt andet niveau med de rigtige drikkevarer. Og man kan også være uheldigt at servere noget, som er rigtig skidt til maden. Dét synes jeg er spændende.

Nico Dreier Petersen

Tjenerelev

En særlig energi

Kold er en uddannelsesinstitution med en helt særlig energi. Vi huser både erhvervsuddannelser inden for mad og jordbrug, et teknisk gymnasium og en 10 klasse. På gangene møder du blandt andet kommende kokke, bagere, mejerister, landmænd, gartnere og dyrepassere mv. Og du møder htx-elever, som brænder for eksempelvis eSport, science eller design. Det giver både skolen og undervisningen et helt unikt liv.

Gymnasiale fag på EUX

Vælg EUX, hvor du tilfører en række gymnasiale fag til din erhvervsuddannelse. Det betyder, at du både bliver faglært med svendebrev i hånden og student. Og hvis du ønsker det, kan du derfor efteruddanne dig på de danske universiteter.

Virtuel rundvisning

Vil du se nærmere på vores faciliteter? Træd indenfor, og tag en virtuel gåtur i vores forskellige værksteder efter lukketid. Dyk direkte ned i køkkenet eller i bageriet. Du kan også kigge ind i tjenernes øvelokale – restaurant Smyrna.

 

Kold Kollegiet

På kollegiet giver vi dig rammerne for både at kunne være og lære. Du bor lige ved siden af skolen, kun fire kilometer fra Odense centrum. Vi vil gerne have dig til at føle dig hjemme og godt til rette. Derfor sørger vi for, at kollegiet altid er hyggeligt, fyldt med god karma og masser af fritidsmuligheder. Mere om kollegiet

Bagereleverne har deres egen bagerbutik med salg af dagens produkter til skolens elever og ansatte.

Kold Kollegiet ligger lige ved siden af skolen, kun fire kilometer fra Odense centrum. Her sørger vi for, at der altid er hyggeligt, fyldt med god karma og masser af fritidsmuligheder.

På Kold har vi et lækkert og veludstyret træningsmejeri. Vi er det eneste sted i Norden, der uddanner mejerister.

Moderne faciliteter - køkkener, bagerier, restauranter, mejeriet og chokoladeværksted.