Fællesskab, faglighed og fede oplevelser

Kombinationen af de forskellige uddannelser giver både skolen og undervisningen et helt unikt liv. Vi huser både erhvervsuddannelser inden for mad og jordbrug, et teknisk gymnasium og en 10. klasse. På gangene møder du derfor kommende kokke, bagere, mejerister, landmænd, gartnere og dyrepassere. HTX-elever der brænder for E-sport, idræt, teknologi og science. Eller elever fra 10. klasse, der er ude og prøve kræfter med alle vores uddannelser.

Kold Mad & Oplevelser

Vi har et bredt udvalg af uddannelser til dig, der elsker at arbejde med mad. Du får et godt råvarekendskab og et kendskab til hvordan, du behandler dem på den rigtige måde både i teori og i praksis.

Du har timer i klassen og dér, hvor du skal bruge og træne dit fag – i vores lækre køkkener, i skolens restaurant, i chokoladeværkstedet, i vores fuldt fungerende mejeri eller i bageriet.

Læs mere her

Kold Jordbrug & Natur

Vi har uddannelser for dig, der brænder for at arbejde med planter, dyr eller naturen. Du får en hverdag med en masse frisk luft og praktisk arbejde krydret med teoretisk viden.

Her er et klasselokale ikke bare et klasselokale. Det kan lige så godt være, at dine timer foregår i stalden, i drivhuset, i vores zoo, i en bålhytte, på en traktor eller på ridebanen.

Læs mere her

Choice10

Vælg et skoleår med fokus på dig, din udvikling og fremtid. Et skoleår i 10. klasse, hvor du får mulighed for at åbne alle døre og blive klogere på din uddannelsesvej.

Din skoledag strækker sig over Kolds forskellige områder, så du kan udforske alle de spændende fag, du møder, når du senere skal vælge ungdomsuddannelse.

Bliv klogere her

10. klasse i spændende omgivelser

Vi tilbyder derfor en anderledes og spændende undervisning, hvor Kolds køkkener, laboratorier, væksthuse og dyr kommer i spil.

En skoledag i Kolds 10. klasse betyder, at du får dine 10. klassefag sammen med den praktisk undervisning i skolens værksteder.