Holdstart:

04/09 2018

Varighed:

4. september - 8. november 2018

Pris:

2.470,00 DKK

Beskrivelse

Grundlæggende Lederuddannelse for kost- og ernæringsfaglige

Find din indre leder, og skab overblik i et travlt køkken

Der er ofte travlt i køkkenet, når der skal laves mad til både børn, unge, voksne og ældre. Ofte går det så hurtigt, at du glemmer de bagvedliggende sammenhænge, der får alle til at yde deres bedste.

Den grundlæggende lederuddannelse for kost og ernæringsfaglige på Kold College vil gøre din hverdag mere overskuelig og få dig til at huske at lede.

Uddannelsens temaer

Tema 1: Ledelse og samarbejde Dato: 4. + 5. + 6. september 2018

Præsentation af deltagerne.
Fremtidens ledelsesvilkår.
Personlig og faglig udvikling.
Personlig planlægning.
Læring.
Lederstil og ledelsesmetoder.
Hvad er god ledelse?
Delegering.
Netværk og sparring.

Tema 2: Kommunikation og mødeledelse. Dato: 18. + 19. + 20. september 2018

Basis kommunikationsforståelse.
Tanker, sprog og adfærd.
Egen kommunikationsstil.
Kommunikationsværktøjer.
Anerkendende tilgang.
Coaching.
Mødeledelse.
Spørgeteknik og feed back.
Træning i anvendelse af værktøjer.

Tema 3: Konflikthåndtering. Dato: 3. + 4. oktober 2018

Konflikthåndtering.
Assertionstræning.
Forberedelse, gennemførelse og opfølgning af svære samtaler, bl.a.: Ansættelse, sygefravær, afskedigelse.

Tema 4: Situationsbestemt ledelse. Dato: 23. + 24. oktober 2018

Situationsbestemt ledelse.
Medarbejdernes udvikling.
Motivation og adfærd.
Tilpasning af lederstil.
Ledelse af forandringsprocesser.

Tema 5: Medarbejderinvolvering i ledelse. Dato: 6. + 7. + 8. november 2018

Kendetegn ved forandringsprocessen.
Arbejdet med modstand i forandringer og accept af konstante forandringer.
Medarbejderinvolvering – hvordan?
Sidst i forløbet samler du op på hele uddannelsesforløbet og lægger en plan for, hvordan du i din hverdag fastholder og anvender det, du har lært.

Hvem kan deltage?

Nyudnævnte og kommende ledere, der endnu ikke har de grundlæggende værktøjer til at løse de daglige ledelsesopgaver.

Erfarne ledere, der har brug for nye input eller ønsker et brush-up kursus.

Uanset om du arbejder som formel eller uformel leder eller har et ønske om at blive leder, vil du med denne grundlæggende lederuddannelse få praksisnære ledelsesværktøjer, som du umiddelbart kan anvende i dit job.

Information og tilmelding

Du får mere at vide og melder dig til uddannelsen ved at kontakte kursussekretær Vibeke Vesterskov Nielsen, Ledelsesakademiet Lillebælt på 65 45 20 04 eller skriv til vvni@tietgen.dk

Du kan også tale med kursuschef Trine Outzen Paulsen på Kold College på 23 28 94 08 eller skriv til topa@koldcollege.dk

Tilmeld dig direkte på www.efteruddannelse.dk ved at bruge kviknummer 461415616883.

Den Grundlæggende Lederuddannelse for kost og ernæringsfaglige gennemføres i et samarbejde mellem Ledelsesakademiet Lillebælt og Kold College og består af følgende Arbejdsmarkedsuddannelser: Ledelse og samarbejde (AMU-nr. 47753), Kommunikation som ledelsesværktøj (AMU-nr. 47751), Konflikthåndtering og vanskelige samtaler (AMU-nr. 47752), Situationsbestemt ledelse (AMU-nr. 47755), Mødeledelse (AMU-nr. 47754) og Medarbejderinvolvering i ledelse (AMU-nr. 47750).

Pris

Pris: 2.470,00 DKK

Pris: 2.470 kr. indenfor AMU/ 7723,35 kr. udenfor AMU (momsfrit 2018). AMU-deltagere kan søge om VEU godtgørelse.

Varighed

4. september - 8. november 2018