Holdstart:

20/02 2025

Varighed:

2 dage

Pris:

416,00 - 1.616,00 DKK

Målgruppe

Medarbejdere, som har arbejdserfaring med professionel madfremstilling i køkkener (store som små), caféer, kantiner, institutioner og lignende – og medarbejdere, som ønsker at arbejde med bælgfrugters mangfoldighed og anvendelsesmuligheder i det professionelle køkken.

Formål

Du opnår viden, som gør dig i stand til:- At beskrive bælgfrugters (ærter, kikærter, linser og bønners) mangfoldighed og anvendelsesmuligheder- At forklare bælgfrugters egenskaber som næringsrige og klimavenlige råvarer- At forklare sensoriske succesfaktorer ved tilberedningen af smagfuld mad med bælgfrugterDu opnår færdighed i:- At tilberede retter, hvor bælgfrugter er en vigtig ingrediens- At planlægge og tilberede retter med bælgfrugter til dagens måltider, hvor du anvender viden om deres smag og konsistens samt klimaftryk- At vurdere bælgfrugters funktion, smag og ernæringsværdi i tilberedte retter

Kurset afsluttes med en prøve.

Pris

Pris: 416,00 - 1.616,00 DKK

Varighed

2 dage