Den 25. – 27. oktober har du mulighed for at komme i praktik som kok eller tjener på Kold College!

EUD-praktik er din mulighed for at udforske, afprøve og opdage, hvordan det er at tage en erhvervsuddannelse. Det er et tilbud til dig, der er i gang med det sidste år på en ungdomsuddannelse (fx stx, hhx, htx eller hf) eller måske allerede har afsluttet den.

Hvorfor tage afsted? 

EUD-praktik er en enestående mulighed for at få et indblik i hverdagen på en erhvervsuddannelse.

EUD-praktik er det nærmeste du kommer på at opleve, hvordan det er at gå på en bestemt erhvervsuddannelse, før du evt. starter på uddannelsen. Du opdager måske, at du er på rette spor eller finder ud af, at uddannelsen alligevel ikke er noget for dig – i begge tilfælde vil EUD-praktik gøre dig klogere og hjælpe dig videre i dit studievalg.

Læs mere om EUD-praktik på KOKKEUDDANNELSEN – eller TJENERUDDANNELSEN

Tilmeld dig på Studievalg

KOK

FÅ EN SMAGSPRØVE PÅ UDDANNELSEN TIL KOK

Vil du være kok i tre dage?

Så er studiepraktik på Kold College måske noget for dig. Vi tilbyder tre dages studiepraktikforløb på kokkeuddannelsen – onsdag, torsdag og fredag i uge 43.

Hvad kan du forvente?

I løbet af de tre dage skal du arbejde i et professionelt køkken sammen med en kok med både det kolde, det varme og det søde køkken. Og så skal du selvfølgelig høre mere om teorien, der ligger bag det, vi laver. 

Du vil få unik viden og færdigheder som du kan bruge fremadrettet – især hvis du er lun på en fremtid inden for kokkefaget.

Vi fodrer dig med viden om spændende karriereveje, løn under uddannelse og et bredt kendskab til uddannelsen og dens muligheder.

Tilmeld dig på Studievalg

TJENER

FÅ SERVERET EN BID AF TJENERUDDANNELSEN

Vil du være tjener i tre dage?

Så er studiepraktik på Kold College måske noget for dig. Vi tilbyder tre dages studiepraktikforløb på tjeneruddannelsen – onsdag, torsdag og fredag i uge 43.

Hvad kan du forvente?

I løbet af de tre dage skal du arbejde i restauranten med discipliner som mixologi, vinsmagning, bordopdækning og gæstekontakt.

Vi mixer de lækreste drinks, smager gode vine, dækker festlige borde og øver betjening og servicering af kunder. Og så skal vi selvfølgelig snakke om teorien, der ligger bag. 

Du vil få unik viden og færdigheder som du kan bruge fremadrettet – især hvis du er interesseret i en fremtid inden for tjenerfaget.

Hør mere om mange spændende karriereveje, løn under uddannelse, og få et bredt kendskab til uddannelsen og dens muligheder.

Tilmeld dig på Studievalg