Holdstart:

03/03 2025

Varighed:

2 dage

Pris:

416,00 - 1.617,00 DKK

Chokoladefremstilling til professionelt brug

Målgruppe

Arbejdsmarkedsuddannelsen retter sig mod medarbejdere (faglærte/ikke-faglærte) beskæftiget med fremstilling af brød, kage, dessert, chokolade og konfekture.

Indhold

Deltageren kan fremstille forskellige typer af konfekt på basis af viden om chokoladetyper og råvarer ved fremstilling af chokolade til salg. Deltageren kan temperere chokolade, støbe og dyppe konfekt, koge fyldmasse samt kvalitetsvurdere råvarer og færdigprodukter. Deltageren kan kvalitetsvurdere råvarer og færdigprodukter samt efterleve gældende hygiejneregler.

Dette basiskursus anbefaler vi er det første i rækken af chokoladekurser i AMU-regi. Niveau 2 er “Smagsudvikling og salg af chokolade” og niveau 3 er “Chokolade som blikfang og salgsobjekt”.

Kurset afsluttes med en prøve.

Pris

Pris: 416,00 - 1.617,00 DKK

Varighed

2 dage