Holdstart:

18/03 2025

Varighed:

2 dage

Pris:

416,00 - 1.551,00 DKK

Målgruppe

Du har nogen erfaring med at arbejde på hotel eller i restaurant med betjening af gæster i forbindelse med frokost eller middag. Du har et ønske om at få en første og grundlæggende viden om de vine, som din virksomhed tilbyder gæsten. Du vil først og fremmest gerne vide mere om vinens dyrkning, fremstillingsmetode og historie. Hvis du ikke har erfaring med gæstebetjening, anbefales det, at du supplerer kurset med 20818 Tjenerens præsentationsteknikker.

Formål

Du opnår viden, som gør dig i stand til:- At beskrive grundprincipper i vinens historie. At beskrive forskellige fremstillingsteknikker.- At beskrive forskellige dyrkningsmetoder.På baggrund af den opnåede viden opnår du færdighed i:- At introducere restaurant- og hotelgæster for forskellige grundtyper af vinAt kvalificere restaurant- og hotelgæsters valg af vine.

Kurset afsluttes med en prøve.

Pris

Pris: 416,00 - 1.551,00 DKK

Varighed

2 dage