Holdstart:

30/01 2025

Varighed:

3 dage

Pris:

624,00 - 2.300,00 DKK

Målgruppe

Kurset henvender sig til faglærte/madprofessionelle, som har erfaring med professionel madfremstilling i køkkener, restauranter, kantiner og institutioner. Kurset er målrettet medarbejdere, som ønsker inspiration til og færdigheder i at arbejde fagspecifikt med madfremstilling, som overvejende er plantebaseret.

Formål

Du opnår viden, som gør dig i stand til: – At beskrive hvad ¿plantebaseret mad¿ er, og hvordan plantebaserede måltider kan sammensættes – At forklare hvordan plantebaseret mad kan være både klimavenlig og ernæringsmæssigt fyldestgørende- At redegøre for sensoriske succesfaktorer ved tilberedning af smagfuld plantebaseret mad Du opnår færdigheder i: – At planlægge og sammensætte et plantebaseret måltid, hvor der er fokus på velsmag, mæthedsfornemmelse, ernæring og tekstur under hensyn til specifikke målgruppers behov og forventninger- At tilberede planterige måltider, som er baseret på bælgfrugter, grøntsager, kartofler, kornprodukter, frø og nødder alene og. i samspil med animalske råvarer- At skabe umami, velsmag og tekstur i det plantebaserede køkken ved hjælp af forskellige tilberedningsmetoder og smagstilsætninger

Kurset afsluttes med en prøve.

Pris

Pris: 624,00 - 2.300,00 DKK

Varighed

3 dage

Kurset afvikles den 30. januar, 6. februar og 13. februar 2025.