Uddan dig i gastronomiens verden

Vælg en af vores 6 spændende uddannelser, hvor du arbejder mad, nydelse og oplevelser.

Din hverdag på uddannelsen kommer til at foregå i vores lækre køkkener, bagerier, restauranter, mejeriet og vores chokoladeværksted. Her lærer du at bruge dine sanser, når du skal smage, mærke og dufte dig til det perfekte resultat.

Tilmeld dig en uddannelse

Mad & Oplevelser på Kold

På uddannelserne inden for Mad & Oplevelser på Kold træder du ind i en verden af gastronomi. Kold huser mange uddannelser (lige fra HTX til mejerist), og som elev på Mad & Oplevelser hører du til nede i den ene fløj, som er dedikeret til madlavningen og oplevelsernes kunst.

På gangene finder du store køkkener med alt det udstyr, du kunne drømme om. Bagerier med store industriovne og effektive maskiner. Vores helt egne og moderne restauranter.

Din undervisning består af teori i vores undervisningslokaler, som du efterfølgende kan afprøve i praksis i køkkenet, bageriet eller restauranten. På Kold går vi op i, at du får en god oplevelse i løbet af din uddannelsestid på skolen. Derfor vægter vi sociale arrangementer og den gode stemning på gangene højt, så vi tilbyder rare omgivelser.

Mød eleverne

Kokkeeleven
Bagereleven
Tjenereleven

Jeg elsker maden, stemningen og hele sammenspillet med kollegaerne i køkkenet. Når service bare kører derudad, så føles det bare rigtig fedt! Det jeg nok bedst kan lide er at anrette og få lov til at arbejde finesserne på tallerkenen.

Sanni Seide

Kokkeelev

Jeg har valgt at blive bager, da jeg rigtig godt kan lide at lave kager. Og særligt hvis man får lov at arbejde med præcision og pynte pænt, så folk bliver ekstra glade. Det er jo ofte noget særligt, når folk skal have kage. Man forbinder det med noget rart, hvor man er sammen med mennesker og nyder kagen.

Linette H. Uhrskov

Bagerelev

Som tjener kan jeg rigtig godt lide at arbejde med drikkevarer som øl og vin. Man kan løfte måltidet til et helt andet niveau med de rigtige drikkevarer. Og man kan også være uheldigt at servere noget, som er rigtig skidt til maden. Dét, synes jeg, er spændende.

Nico Dreier Petersen

Tjenerelev

DSC02953

Danmarks Førende Fødevareskole med fokus på faglighed

Vælger du Kold, vælger du Danmarks Førende Fødevareskole. På Kold går vi meget op i fagligheden, som vi dyrker på højt niveau. Vores Talentakademi er for dig, der brænder for dit fag og din uddannelse og for dig, der vil være endnu bedre. På Talentakademiet får du lov til at fordybe dig og udforske mere af faget i en kombination af ekstra undervisning af vores dygtige lærere, virksomhedsbesøg, gæstelærere, praktisk undervisning og meget mere.

Som en del af Talentakademiet får du også mulighed for at deltage i fagkonkurrencer både i ind- og udland. På skolen afholdes én gang årligt Fynsmesterskaberne, hvor elever på skolen konkurrerer i deres fag. Du kan også deltage i Skills Danmark, som er en landsdækkende konkurrence i erhvervsfag for elever på uddannelser i hele landet.

Gymnasiale fag på EUX

Vælg EUX, hvor du tilfører en række gymnasiale fag til din erhvervsuddannelse. Det betyder, at du både bliver faglært med svendebrev i hånden og student. Og hvis du ønsker det, kan du derfor efteruddanne dig på de danske universiteter.

Virtuel rundvisning

Vil du se nærmere på vores faciliteter? Træd indenfor, og tag en virtuel gåtur i vores forskellige værksteder efter lukketid. Dyk direkte ned i køkkenet eller i bageriet. Du kan også kigge ind i tjenernes øvelokale – restaurant Smyrna.

 

Front_511x339_acf_cropped

Kold Kollegiet

På kollegiet giver vi dig rammerne for både at kunne være og lære. Du bor lige ved siden af skolen, kun fire kilometer fra Odense centrum. Vi vil gerne have dig til at føle dig hjemme og godt til rette. Derfor sørger vi for, at kollegiet altid er hyggeligt, fyldt med god karma og masser af fritidsmuligheder.

Følg med på sociale medier