01 / 04

Vind guld til Årets Kokkeelev ligesom Magnus Lund og Magnus Kokkendoff!

SØG IND SOM GASTRONOM

20240318_171116
02 / 04

Bliv kok, landmand, tjener, dyrepasser, bager, mejerist og meget mere.

DYK NED I EN VERDEN AF UDDANNELSER!

Anlægsgartner på Kold
03 / 04

Bliv kok, landmand, tjener, dyrepasser, bager, mejerist og meget mere.

DYK NED I EN VERDEN AF UDDANNELSER!

tjener03
04 / 04

Bliv kok, landmand, tjener, dyrepasser, bager, mejerist og meget mere.

DYK NED I EN VERDEN AF UDDANNELSER!

Erhvervsuddannelse-kok

Tag en erhvervsuddannelse på Kold

Uddan dig i et erhvervsfag

Med en erhvervsuddannelse står du stærkt i fremtiden. Samfundet higer efter faglært arbejdskraft, og i mange brancher er der efterspørgsel efter både elever og færdiguddannede. En erhvervsuddannelse drager dig ind i en verden af spændende projekter, fællesskab og høj faglig stolthed.

Kombinér din erhvervsuddannelse med en gymnasial uddannelse

Hvis du vil stå med de absolut stærkeste og bedste forudsætninger for fremtiden efter endt uddannelse, skal du blive Student med Løn. Her kombinerer du din erhvervsuddannelse med gymnasiale fag, så du kommer ud med et svendebrev og som gymnasial student.

Uddannelse er starten på din fremtid

Fremtiden ligger for din fødder. Med en uddannelse står du stærkt, når du skal ud på arbejdsmarkedet eller videre på din uddannelsesrejse. Du kan komme direkte ud og arbejde eller opkvalificere med højere uddannelse eller kurser.

Rectangle-27-1

Kold står for

Fællesskab, faglighed og fede oplevelser

Fællesskab

Kold huser ét stort campus fyldt med spændende oplevelser og fællesskaber. Her skal det være sjovt, interessant og lærerigt at gå i skole.

Faglighed

Alle erhverv er skabt af stolte traditioner, som vi fører videre til nye, dygtige faglærte. Skolen byder på fede faciliteter, der gør det mere spændende at arbejde med dit fag.

Fede oplevelser

Udover de spændende rammer og høj faglighed handler uddannelse på Kold om at skabe minder for livet og få nogle gode studieår.

Ofte stillede spørgsmål

Her kan du få et hurtigt overblik over og svar på de ting, vi oftest får spørgsmål omkring.
Hvornår kan man ringe til jer?
Vil du høre mere om uddannelserne, eller har du andre spørgsmål? Du kan ringe til os hver mandag til fredag fra kl. 8 - 14.
Giv os et kald på 63 13 20 43 eller send en mail på koldcollege@koldcollege.dk
Hvad er en EUD?
En EUD eller erhvervsuddannelse dækker over de uddannelser, hvor du bliver faglært inden for et erhverv. En erhvervsuddannelse tager typisk mellem 3 og 5 år, alt efter hvilket speciale du vælger. På uddannelsen består en del af din oplæring af læretid i en virksomhed. Her skal du ud og afprøve de ting, du lærer på skolen.
Hvad er en EUX?
Med en EUX kombinerer du en erhvervsuddannelse med en gymnasial uddannelse. Her har du erhvervsfaglige fag med dine medstuderende på fagretningen samt gymnasiale fag cirka to gange om ugen. Efter endt uddannelse står du med både et svendebrev og en gymnasial uddannelse på lige fod med andre studenter.
Hvad er Choice10?
Choice10 er vores spændende 10. klasse. Her kan du se frem til en fed studietur, gode fællesskaber og et skoleår, hvor du ikke sidder på skolebænken dagen lang. Choice10 handler også om at give dig et indblik i, hvilke uddannelser du kan vælge efter 10. klasse. Har du svært ved at finde ud af, hvad du vil med din uddannelse, er det en god mulighed for at prøve forskellige retninger.
Kan jeg skifte uddannelse undervejs?
Det kan være svært at skulle vælge en uddannelse, hvis man ikke helt ved, hvad man skal. Kold huser mange forskellige uddannelser - lige fra erhvervsuddannelser til gymnasium. Finder du ud af, at den uddannelse du har valgt, ikke er den rigtige for dig, har du flere muligheder. Når du starter på Kold EUD, tager du grundforløbet. Det åbner op for hovedforløbet på alle erhvervsuddannelser. Herefter kan du frit vælge, hvilken erhvervsuddannelse du vil tage.

Følg med på vores sociale medier